Снимка и видео Фейсбук, NOVA NEWSВътрешният министър съобщи важни новини. Бойко Рашков

...
Снимка и видео Фейсбук, NOVA NEWSВътрешният министър съобщи важни новини. Бойко Рашков
Коментари Харесай

Рашков: Имаме 100 сигнала за купуване на гласове. МВР започва акция в цялата страна

Снимка и видео Facebook, NOVA NEWS

Вътрешният министър заяви значими вести. Бойко Рашков разкри, че има 100 сигнала за пазаруване на гласове, като има формирани са девет досъдебни производства в областите Бургас, Варна, Монтана и Видин. Водят се и полицейски следствия.

Министерство на вътрешните работи стартира акция в цялата страна - задачата е да се противодейства на изборните закононарушения. Акцията няма да спре до изборния ден на 11 юли.

Министърът бе безапелационен, че държавното управление няма да се помири с уродливото събитие пазаруване и ръководене на гласове.

Бойко Рашков разкри, че в Кюстендил някогашен министър на вътрешните работи е правил събитие с някогашен регионален шеф, който е в болничен. Договаряло се е по какъв начин да привлекат 15 000 македонци с бъгларски паспорти, които да гласоподават тук в нашата страна.  

Установени са адреси, на които са регистрирани доста лица, което е останало от доста години, като множеството са неактивни. Предприемат се дейности тези регистрации да бъдат отстранени.

Министърът заключи, че публичността ще спомогне доста за провеждането на едни почтени избори и справедливи резултати от вота.

Над 20 000 чиновници на Министерство на вътрешните работи ще вземат участие в защитата и ще грижат за сигурността на изборите на 11 юли.

 



Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР